У Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривень

У Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривень

Сьогодні, 14 травня, у Центральний парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки відбувся перший офлайн забіг в рамках благодійного забігу «Наближаємо перемогу». Про це повідомляє департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Цього дня понад 400 осіб - діти, молодь, професійні досвідчені спортсмени, колективи різних організацій вирішили випробувати себе у різних дистанціях від 1400 метрів до 14 кілометрів.

Усі зібрані кошти в межах благодійного забігу підуть на підтримку 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого. На сьогодні онлайн реєстрація та перший офлайн забіг зібрали 140 тисяч 200 гривень.  

Наступний забіг у парку - 22 травня.

У Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривеньУ Луцьку на підтримку волинської бригади зібрали понад 140 тисяч гривень

 

Можливо зацікавить