У Луцьку на поточний ремонт доріг витратять додатково 670 тисяч

У Луцьку на поточний ремонт доріг витратять додатково 670 тисяч

У Луцькій міськраді оголосили переговорну процедуру з ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста. До 4,15 мільйона вирішили додати ще 670 тисяч гривень.

Оголошення про початок переговорної процедури розмістив департамент ЖКГ Луцької міськради на електронному майданчику Prozorro. 

Попередня вартість робіт вказана у сумі 670 241 гривня. До слова, у травні на поточний ремонт доріг і вулиць Луцької громади був укладений договір на суму 4 151 072 з ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс».

У поясненні йдеться, що під час виконання попереднього договору щодо поточного ремонту вулично-дорожньої мережі Луцької громади, виникла необхідність у виконанні додаткових робіт. Ці роботи з об’єктивних причин не були передбачені технічним завданням і основною кошторисною документацією, але їх виконання є вкрай необхідним для забезпечення повного циклу робіт. 

Оскільки проведення додаткових робіт іншим виконавцем може призвести до технологічної несумісності та проблем технічного характеру під час виконання робіт та подальшої здачі об’єкта в експлуатацію, замовити ці роботи планують у ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс».

Нагадаємо, у Луцьку внесли зміни до бюджету на 2022 рік. Зокрема, переглянули видатки на парки та на 15 мільйонів гривень збільшили фінансування поточного ремонту доріг. 

Можливо зацікавить