У Луцьку нетверезий водій мотоблока сам зателефонував у поліцію

У Луцьку нетверезий водій мотоблока сам зателефонував у поліцію

Патрульні отримали повідомлення від кермувальника сільськогосподарського транспортного засобу, що знаходився у Луцьку на вулиці Ковельській. Чоловік розповів, що у нього виник конфлікт з двома невідомими особами, які безпідставно звинуватили його у порушенні ПДР. 

Про це повідомили у фейсбуці патрульної поліції Волинської області.

Коли інспектори прибули за вказаною адресою, то виявили, що заявник перебуває в нетверезому стані. Це підтвердила і перевірка на приладі Drager, який показав 2,89 проміле. Такий результат перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

Невдовзі до поліцейських підійшли й ті невідомі особи, на яких вказував водій. Громадяни розповіли, що й справді робили зауваження кермувальнику за те, що він порушує правила дорожнього руху.

Зі слів свідків, вони бачили, що водій мотоблока, у нетверезому стані та в темну пору доби рухався з вимкненим ближнім світлом фар, тож надали інспекторам пояснення.

У Луцьку нетверезий водій мотоблока сам зателефонував у поліцію

На керманича патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.2 ст.122 (Користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.

Читайте також:

• Перешкоджав роботі патрульних: подробиці конфлікту між патрульними та адвокатом у Луцьку

• Виходила на дорогу та спиняла вантажівки: на Волині знайшли дівчину, яка тиждень тому пішла з дому

• 18-річний лучанин поранив ножем чоловіка: подробиці

Можливо зацікавить