У Луцьку облаштували сквер та причал біля Стиру

У Луцьку облаштували сквер та причал біля Стиру

На пляжі в Центральному парку Луцька з'явився сквер та інформаційний причал зі стендами. Роботи по його облаштуванню завершили півтора тижня тому.

Про це ВСН розповіла керівниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності міськради Анна Вінцюк. 

«Цей невеличкий проект програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна" ми реалізуємо спільно з польським містом Жешув і фінансується він на 90% Європейським Союзом. В його рамках є ось це облаштування інформаційного причалу та промоції зі збереження природної спадщини. Проект обійшовся у трішки більше як 28 тисяч євро грантових коштів", - зазначила Анна Вінцюк.

У Луцьку облаштували сквер та причал біля Стиру

За її словами роботи там тривали протягом останніх двох місяців. 

«Ми облаштували там своєрідну сцену, інформаційні постери про Стир її мешканців та історію судноплавства на річці. Також там встановили лавочки та провели освітлення. Наразі з інфраструктурних робіт на цій ділянці усе виконали, адже такий проект передбачає певну суму, яку ми можемо витратити. Тобто надалі будемо проводити більше інформаційні заходи», - резюмувала очільниця управління.

У Луцьку облаштували сквер та причал біля СтируУ Луцьку облаштували сквер та причал біля СтируУ Луцьку облаштували сквер та причал біля СтируУ Луцьку облаштували сквер та причал біля Стиру

Світлини зі сторінки Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Можливо зацікавить