У Луцьку оштрафували власника картингів, який незаконно надавав послуги прокату

У Луцьку оштрафували власника картингів, який незаконно надавав послуги прокату

У Луцьку оштрафували на 17 тисяч гривень власника картингів, який надавав їх у прокат на Театральному майдані, не маючи при цьому дозволу на господарську діяльність.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, пишуть Волинські новини. 

Як ідеться в протоколі про адміністративне правопорушення, 2 січня на Театральному майдані приватний підприємець Микола С. надавав послуги з прокату картингів в кількості п’яти штук, не маючи дозволу на господарську діяльність від Луцької міської ради.

В судовому засіданні захисник Філіпович-Силка Т.Ю. заперечила вину підприємця у вчиненні адміністративного правопорушення за ст.164 ч.1 КУпАП та просила провадження у справі закрити.

Проте, на переконання суду, вина правопорушника повністю підтверджують докази.

Зокрема виконавчий комітет Луцької міської ради відмовив підприємцю в погодженні розміщення тимчасової споруди для пунктів одноразової торгівлі (послуг) в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, також йому не надавались дозволи і погодження для здійснення такого виду діяльності в інших частинах міста.

Окрім цього, вина підприємця підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, його письмовими поясненнями, фототаблицею та іншими матеріалами справи.

У підсумку правопорушника оштрафували на 17 тисяч гривень.

Читайте також:

• На Волині жителі домоглися, аби запрацювала місцева школа

• «Хрущовки» можуть знести: чи багато їх у Луцьку і наскільки це реально

• У Луцькому районі чоловік впав у колодязь

Можливо зацікавить