У Луцьку погасили марку із легендарним Патроном

У Луцьку погасили марку із легендарним Патроном

1 вересня у Луцьку відбулося спецпогашення нової поштової марки «Пес Патрон». Захід відбувся на території 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

Першу офіційну благодійну марку урочисто погасили в присутності рятувальників і піротехніків, лучан і гостей міста, посадовців обласної влади, прикордонників, - повідомили у пресслужбі волинських рятувальників.

Нагадаємо, частину коштів з продажу марок спрямують на придбання спеціальної машини для швидкого і безпечного розміновування територій нашої держави, а також на підтримання притулків для тварин.

У Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним Патроном

Як зазначив начальник ГУ ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, територія нашої держави засмічена сотнями тисяч боєприпасів, над знешкодженням яких працюють піротехніки. Співробітники ДСНС обов'язково очистять нашу землю від смертоносних предметів і зроблять нашу державу знову безпечною, а пес Патрон став справжнім талісманом добра для всіх українців.

Лучани й гості міста, які були присутні на урочистому спецпогашенні марки, мали також нагоду ознайомитися із технікою і спорядженням волинських піротехніків, які уже майже пів року працюють над розмінуванням звільнених від окупації територій нашої країни.

У Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним ПатрономУ Луцьку погасили марку із легендарним Патроном

Можливо зацікавить

Кварцяний Євро-2024

Україна - Ісландія: відомий тренер з Луцька прокоментував матч фіналу плей-оф відбору на Євро-2024

бюджет Луцьк

У Луцькій громаді стартує конкурс «Бюджет участі»

Покинув роботу в мерії Любліна, щоб воювати: у Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь полеглого Героя Миколи Мялковського

Покинув роботу в мерії Любліна, щоб воювати: у Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь полеглого Героя Миколи Мялковського

На Волинь «на щиті» повернулися полеглі Герої
відео

До Луцька «на щиті» навіки повернулися полеглі Герої. Відео

Голос країни
відео

«Мед для вух»: лучанка з унікальним тембром, яка підкорила сцену «Голосу країни», презентувала нову пісню

У Луцьку в аварії постраждала жінка
відео

У Луцьку зіткнулися дві автівки: постраждалу забрала «швидка». Відео

Сергій Притула

«Читаю коментарі, щоб відпочити»: Сергій Притула у Луцьку розповів про хейт в інтернеті

Ракети біля Луцька: чому понад дві години тривала повітряна тривога

Ракети біля Луцька: чому понад дві години тривала повітряна тривога

Сергій Притула

Сергій Притула «засвітився» у луцькій кав'ярні