У Луцьку померла 18-річна дівчина, яка найбільше постраждала в аварії з рейсовим автобусом. ОНОВЛЕНО

У Луцьку померла 18-річна дівчина, яка найбільше постраждала в аварії з рейсовим автобусом. ОНОВЛЕНО

Перестало битися серце 18-річної Дарини Кузьмук, яка постраждала внаслідок трагічної аварії 4 грудня близько 18 години на автодорозі поблизу села Ярівка. У цей день рейсовий автобус в якому перебувала Дарина, зіткнувся із причепом вантажного автомобіля МАН.

Дівчинка померла у четвер, 5 січня. Про це повідомили у Горохівській громаді.

Наадаємо, в аварії травмувалося п’ятеро пасажирів та водій маршрутки. Автобус зіткнувся із причепом вантажного автомобіля МАN, який був залишений на проїжджій частині в попутному напрямку без увімкнених аварійних ліхтарів.

Серед учасників ДТП найбільше постраждала Дарина Кузьмук (донька викладачів Горохівського фахового коледжу ЛНУП). Дівчинка перебувала у стабільно-важкому стані. Батьки та лікарі з усіх сил боролися за її життя. Дитина отримала важкі травм ніг, голови та легень.

«Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті - ховати свою дитину», - повідомили у громаді.

Як повідомляє Суспільне, під час аварії дівчина сиділа на передньому сидінні автобуса та отримала відкриту черепно-мозкову травму. Як розповів головний лікар Горохівської лікарні Валерій Коба, дівчину за тиждень після аварії транспортували до одного з медзакладів Луцька, де вона померла не приходячи до тями.

Читати також:

  • 26 грудня на автодорозі Київ-Ковель трапилася аварія за участі двох мікроавтобусів. У результаті постраждали дев’ятеро людей. Також внаслідок ДТП загинуло троє військових з Волині, які їхали в короткочасну відпустку.

Редакція ВСН висловлює щирі співчуття родині загиблої

Можливо зацікавить