У Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у Соледарі

У Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у Соледарі

Жителі Луцької громади провели в останню дорогу полеглого на війні із загарбницькою Росією захисника України. У Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали 35-річного військовослужбовця Вадима Гошка.

Героя провели в останню путь у п'ятницю, 13 січня. Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Вадим Гошко був призваний на військову службу по мобілізації 20 травня 2022 року на посаду інспектора прикордонної служби 2 категорії — кулеметника відділення інспекторів прикордонної служби другої прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування №1 першого прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Загинув 8 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Донецької області. 

На спільну молитву за упокій душі спочилого воїна долучилося духовенство, родина, бойові побратими, небайдужі громадяни. 

«Схиляючи голову сьогодні, ми кажемо слова: «Брате Вадиме, ми завжди будемо про тебе пам’ятати! Ти пішов захищати свою родину і свою Батьківщину, і поклав за них свою душу і тіло. Ти воістину великий християнин і велика людина, яка зробила те, що вимагає життя від справжнього чоловіка – захищати свою сім’ю і свою землю». Тож честь і слава нашому воїну, його родині, яка виховала такого сина. Честь і слава нашій неньці Україні! Перемога буде за нами!» – сказав митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

У Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у СоледаріУ Луцьку попрощалися із Вадимом Гошком, який загинув у Соледарі

Можливо зацікавить