У Луцьку продають каву з парамедикинею «Азову» Тайрою

У Луцьку продають каву з парамедикинею «Азову» Тайрою

У Луцьку в межах волонтерської ініціативи «Медіа-кава» з’явився лот із українською військовослужбовицею, парамедикинею та волонтеркою Тайрою.

Про це повідомив адміністратор аукціону Мирослав Ватащук у соцмережі.

«Лот № 536. Кава з Юлією Паєвською, позивний – Тайра. Українська військовослужбовиця, парамедик, волонтерка та доброволець, дизайнерка та президентка федерації айкідо. Викладачка бойових мистецтв, учасниця збірної команди України Invictus Games, Warrior Games, виборола 2 золотих 1 бронзову медалі в Орландо. Під час Революції гідності медик Євромайдану. З 2014 року доброволець - парамедик. З 2015 - командир добровольчого підрозділу "Янголи Тайри". Вивезено з лінії вогню близько 700 військових. Кількість цивільних, яким надана допомога, - більше 3 000. Початок повномаштабного вторгнення росії 2022 року зустріла в Маріуполі, де допомогла як парамедик 555 військовому госпіталю. Під час евакуації цивільних з окупованої території потрапила в полон, звідки у липні 2022 року була звільнена. З тих пір докладає максимальних зусиль, щоб повернути всіх полонених додому», - повідомили у дописі.

Тайра нагороджена відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», орденом «Народний Герой України».Цього року до фіналістів премії Європейського парламенту імені Андрія Сахарова "За свободу думки" потрапив "хоробрий народ України в особі свого президента Володимира Зеленського, обраних лідерів та громадянського суспільства", серед яких Юлія Паєвська.

Початкова ціна – 150 гривень. Мінімальний крок ставки – 10 гривень або сума, кратна 10 грн. Якщо крайня ставка не підвищується протягом 24 годин, вона визнається переможною.

Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Нагадаємо, луцькому волонтеру Мирославу Ватащуку у рамках проекту «Медіа-кава» вдалося зібрати уже два мільйони гривень, які підуть на допомогу військовим та ЗСУ.

Можливо зацікавить