У Луцьку проведуть благодійний ярмарок «Допомога армії»

У Луцьку проведуть благодійний ярмарок «Допомога армії»

У цей нелегкий для українського народу час, усі намагаються бути максимально корисними. Не лишаються осторонь і молодіжні організації та організації, які працюють з дітьми та молоддю. Молодіжка волонтерить, організовує навчання, працює з дітьми та молоддю, шукає нові способи взаємодії зі своїми цільовими аудиторіями, об’єднується. Один із прикладів дієвого об’єднання - наш благодійний ярмарок «Допомога армії». Про це повідомляє департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Ярмарок розпочнеться об 11-ій годині 17 квітня 2022 року на вулиці Лесі Українки, 67 (сквер поблизу магазину "Winetime").

Усі виручені кошти підуть на рахунок фонду "Повернись живим".

«Горді повідомити, що для проведення ярмарку об’єдналися: Луцький міський молодіжний центр, Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк, Молодіжна рада Луцька, Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Пласт на Волині, Волинський молодіжний центр YouthСфера та Департамент молоді та спорту Луцької міської ради», - зазначають у департаменті.

Під час ярмарку ви зможете придбати вироби ручної роботи, книги, листівки, прикраси, смаколики, патріотичну сувенірну продукцію та інше.Також обіцяють інші приємні несподіванки.

«До речі, буде також опція передати певний придбаний товар (будь то листівка чи інший виріб) нашим воякам. Щиро дякуємо підприємствам, партнерам, які долучилися до ярмарку за надану продукцію. Обов'язково відзначимо усіх в найближчих наших інформаційних повідомленнях. Дуже чекаємо на вас! Давайте черговий раз покажемо приклад згуртування! Адже вся наша невтомна праця наразі тільки для одного - наближення дня перемоги!», - йдеться в повідомленні. 

Можливо зацікавить