У Луцьку проведуть оригінальну фотосесію з курчатками до Великодня

У Луцьку проведуть оригінальну фотосесію з курчатками до Великодня

У луцькій фотостудії «Fresh studio» оригінально підійшли до відзначення Великодня і пропонують волинянам та переселенцям унікальну фотосесію з курчатками. Як виникла така ідея, та яка вартість фотосесії ВСН розповіла власниця «Fresh studio» Анастасія Марчак.

«Така ідея виникла ще минулого року, і ми її реалізували. Такі фотосесії викликали багато позитивних емоцій як у дітей, так і батьків. Ми декілька разів купували курчат, бо вони доволі швидко росли. Опісля віддавали їх одній жіночці у село», - розповідає пані Анастасія.

За її словами, цьогоріч теж планували повторити вдалий експеримент з курчатами, але враховуючи активну фазу війни у країні, сумнівалися чи доречно це.

«Сьогодні зовсім інший емоційний стан в українців, і ми думали, чи буде попит на такі фотосесії. Але завдяки гостям нашої студії, які цікавилися чи працюємо ми, вирішили відновити роботу, бо люди одружуються, народжують діток і хочуть зафіксувати це для себе на фото. І ми відчули, що люди готові до роботи, на що отримали позитивні відгуки від клієнтів», - розповідає власниця фотостудії.

Жінка зазначає, що такі фотосесії це - своєрідна фототерапія для людей. Через звернення ми навіть на декілька днів продовжили фотодні. Хоча раніше планували провести їх лише 20 і 21 квітня.

«Сьогодні уже мали підвезти курчат для фотоднів. І завтра уже будемо насолоджуватися роботою з ними. З дозволу клієнтів будемо публікувати світлини у соцмережах. Адже на таких фото у дітей і дорослих сяють очі. І вони з цими курчатами можуть хоч на деякий час повернутися думками у відносно спокійне життя, яке було до 24 лютого», - ділиться пані Анастасія.

У Луцьку проведуть оригінальну фотосесію з курчатками до Великодня

До фотостудії крім волинян звертаються і переселенці, які змушено покинули свої домівки в «гарячих» точках України. І тут їм надають знижки на фотосесії. Крім того, такі ж знижки отримують і постійні клієнти студії.

«Ми йдемо на поступки багатьом, хоча переселенці і не просять цього. Загалом фотосесія з курчатами коштує 590 гривень за 30 хвилин, та 1100 - за годину. В ціну входить оренда студії, декор, курчата, робота фотографа та обробка фото», - розповідає власниця фотостудії.

У Луцьку проведуть оригінальну фотосесію з курчатками до ВеликодняУ Луцьку проведуть оригінальну фотосесію з курчатками до Великодня

Крім того, до «Fresh studio» звернулася фотографка з Харкова, яка пропонувала свої послуги, і пані Анастасія вирішила провести благодійний патріотичний фотодень спільно з нею, аби її підтримати. А також дати можливість продемонструвати свою роботу, познайомитися з волинянами, з Луцьком, та можливо в майбутньому знайти своїх клієнтів. Для цього Анастасія Марчак надасть їм безкоштовно свою студію та проведе рекламну кампанію.

Можливо зацікавить