У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг

У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг

Волинські рятувальники влаштували 35-кілометровий благодійний велопробіг «FIREВЕЛОDRIVE – наближаємо перемогу України», всі зібрані гроші з якого підуть на майбутню перемогу України у війні з російським окупантом.

Дійство, присвячене 31-й річниці Незалежності України, відбулося 20 серпня, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, участь у велопробігу могли взяти люди, яким виповнилося 18 років та які мають відповідну фізичну підготовку, адже маршрут був доволі нелегкий.

Попри це, біля Головного управління ДСНС у Волинській області зібралися десятки велосипедистів, аби долучитися до благодійного велопробігу. До слова, реєстрація коштувала 250 гривень.  

У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг

Начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук привітав учасників велопробігу: «Я вдячний усім учасникам, які беруть участь у сьогоднішньому велопробігу. Я бажаю вам, щоб ви подолали маршрут без травм, адже у цьому велопробігу будуть лише переможці, переможених не буде. Так само і Україна здобуде перемогу над агресором». 

У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг
 Заступниця керівника Волинської обласної військової адміністрації Вікторія Левчук висловила сподівання, що наступний пробіг буде присвячений перемозі України.

У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг

«Кожного року ми з великою любов’ю святкуємо День Незалежності. Цього року 31-ша річниця. Вона є складною для кожного з нас, бо ми відчули біль втрати. Але це нас всіх згуртувало та показало, що дух української нації незламний. Нас не можна підкорити і ніхто ніколи цього не зробить. Зупинити розвиток процвітаючої української нації неможливо. Я хочу побажати вам якнайшвидшої перемоги та мирного неба», – сказала Вікторія Левчук. 

 Радник голови Волинської обласної ради Олександр Кулаков відзначив, що сьогодні важко переоцінити той внесок, який кожен з рятувальників, військовослужбовців, поліцейських робить задля наближення спільної перемоги. Він подякував їм за роботу та побажав, щоб їх оберігав Господь.  
У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг
Після вітальних слів велосипедисти вишикувалися на старті та розпочали долання 35-кілометрової дистанції. Маршрут благодійного велопробігу стартував з вулиці Електроапаратної та пройде селами Струмівка, Піддубці та Звірів.

У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг
У Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробігУ Луцьку пройшов всеукраїнський благодійний велопробіг

Можливо зацікавить