У Луцьку ремонтують дороги: перелік вулиць

У Луцьку ремонтують дороги: перелік вулиць

Упродовж останніх днів у Луцьку ремонтують вулиці міста. Триватиме ямковий ремонт доріг до тих пір, скільки дозволятиме погода.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук. 

Зазначається, що гарячим асфальтобетоном ремонтують вулиці Окружна, Львівська, Потебні, Ківерцівська, Набережна, Рівненська, Карпенка-Карого, Глушець та проспект Відродження.

«Часто чую критику з приводу того, що в один день нарізають ремонтні карти, а асфальтують на наступний день. Справа в тому, що взимку кількість ремонтних бригад значно зменшується, асфальтний завод запускається всього на один день. А в один день і нарізати карти на багатьох вулицях і заасфальтувати їх існуючими силами і засобами неможливо. Тому просимо з розумінням поставитись до цих тимчасових незручностей. Тим більше, що перед нарізаними ремонтними картами встановлені відповідні дорожні знаки та знаки обмеження швидкості руху. При дотриманні встановленого знаками швидкісного режиму жодних проблем не буде», - зауважив Поліщук. 

У Луцьку ремонтують дороги: перелік вулицьУ Луцьку ремонтують дороги: перелік вулицьУ Луцьку ремонтують дороги: перелік вулицьУ Луцьку ремонтують дороги: перелік вулицьУ Луцьку ремонтують дороги: перелік вулиць

Читати також: 

Можливо зацікавить