У Луцьку шахрай видурює гроші від імені священника

У Луцьку шахрай видурює гроші від імені священника

В інстаграмі шахрай створив сторінку від імені протоієрея Петра Стеблини та виманює у людей кошти. 

Про це у себе на фейсбук-сторінці розповіла лікарка-гінеколог луцького медичного центру «Клініка лікаря Цюха» Іванна Цюх, - пише Конкурент.

Іванна у пості написала, що одразу повірила у правдивість інстаграм-сторінки, однак згодом її збентежила манера написання.

Шахрай писав, що має невеличке прохання до Іванни. В нього закінчився термін дії карти, і він попросив поповнити номер телефону хлопців, що ніби знаходяться в госпіталі. Обіцяв на наступний день усі кошти повернути. 

«В мене термін карти закінчився чому і прошу. Мене хлопці попросили поповнити рахунок їм чому і прошу. Якщо я напишу номер телефону зможете його поповнити, а я завтра поверну. Буду вдячний за допомогу і розуміння Вам, Просто дуже потрібно чому і прошу, Я передзвоню як виїдемо з госпіталю», – написав він дівчині.

  В коментарі Іванна Цюх повідомила, що на той момент на її рахунку не було коштів, і переказ вона не здійснила.

«Якби в мене на рахунку в той момент були гроші, я б автоматично їх перекинула, а так, в мене їх не було і дитина прихворіла, я не могла вийти, щоб поновити карту», – розказала Іванна.

Вона вирішила зв'язатись з Петром Стеблиною і з'ясувалось, що з інстаграм-сторінки дівчині писав шахрай.

«Я сама зразу повірила, але мене насторожила манера написання. Тому я зв’язалася з  Петром Стеблиною, і ми з’ясували, що це – шахраї!», – йдеться у дописі, опублікованому у фейсбук.

Розповіла, до Петра додзвонитись не змогла і набрала дружині священника, і вони разом розібрались у ситуації.

Додає, що цей шахрай вже з багатьома зв'язувався і просить тих, хто отримує в приватних повідомленнях від новостворених сторінок прохання про терміновий переказ коштів – відразу зв'язуватися з людиною, від імені якої ведеться розмова.

«Люди, будьте обачні! Коли хтось в приватних повідомленнях або з нових створених сторінок просить терміново гроші, зразу зв’язуйтеся з цією людиною через телефон, бо я вже вдруге зіштовхуюся з такою ситуацією!», – додає жінка.

Читайте також:

Можливо зацікавить