У Луцьку шукають волонтерів, які допоможуть розвозити воду

У Луцьку шукають волонтерів, які допоможуть розвозити воду

У Луцьку шукають волонтерів з власним авто, які у разі виникнення надзвичайної ситуації, зможуть розвозити воду містянам.

Про це повідомляє «Луцькводоканал».

Наразі комунальне підприємство купує десять ємностей для питної води в рамках програми цивільного захисту населення Луцької міської ради. У них набиратимуть воду та розвозитимуть її по місту.

Тендер на закупівлю ємностей відбудеться орієнтовно до 12 грудня, Тому саме зараз є час залучити активістів до процесу розвезення.

Запрошують тих, хто має великі автомобілі, буси, в яких вміститься однокубова бочка води. Розмір ємностей: довжина*ширина*висота =1500х1000х1000.

Просять писати у приватні повідомлення сторінки «Луцькводоканалу» вже зараз, аби можна було сформувати групу «Доставка води» у вайбері й створити осередок комунікації між волонтерами та працівниками підприємства, напрацювати алгоритм дій на випадок непередбачуваних обставин.

Що потрібно писати? Свої ім’я, прізвище, номер мобільного, марку авто і район, де найзручніше буде розвозити і роздавати воду.

Долучатися можуть власники великогабаритних авто або великих ємностей, які також зможуть підвозити і роздавати воду людям.

Працівники КП «Луцькводоканал» обіцяють забезпечити розлив води у ємності і надати всю необхідну допомогу.

 

Можливо зацікавить