У Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонники

У Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонники

У Луцьку майже 30 чоловіків, які нещодавно приєдналися до прикордонної родини присягнули на вірність українському народові.

Зі зброєю в руках один за одним прикордонники проголосили слова військової присяги. Про це повідомили у Волинському прикордонному загоні.

Керівництво привітало військовослужбовців з важливим днем у їхньому житті та побажало витримки, сміливості й мужності. А військовий капелан благословив бійців на легку і безпечну службу та окропив їх освяченою водою.

Урочистості відбулися в управлінні Волинського прикордонного загону.

У Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонникиУ Луцьку склали присягу мобілізовані прикордонники

Читайте також:

Можливо зацікавить