У Луцьку в кущах знайшли розтрощений елітний позашляховик

У Луцьку в кущах знайшли розтрощений елітний позашляховик

У кущах на березі Теремнівського ставка у Луцьку знайшли розбитий позашляховик. У «мерседеса» - добряче потрощена передня частина. Практично немає бампера та зігнутий капот.

Машину 2020 року випуску без номерних знаків знайшов лучанин Анатолій, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Напевно, власник познімав номера. Фари зняті і заховані у багажнику. Може, вкрали в когось ту машину і заховали», - каже чоловік. 

Втім у правоохоронців була інша версія такої появи автівки на березі Теремнівського ставка. Машина нібито після дорожньо-транспортної пригоди. Її водій з місця аварії втік, тож його та автівку розшукували.

Учасником яких аварій може бути автівка і чи встановили водія «мерседеса» у поліції не кажуть. 

«Оскільки на транспортному засобі є механічні пошкодження, наразі перевіряється його причетність до вчинення дорожньо-транспортних пригод», - розповіли у поліції. 

Те, що хтось натрапив на автівку - справжня випадковість, адже місце, де водій чи водійка заховали машину практично безлюдне. Ставок розташований далеко від дороги, по одну сторону - водойма, по іншу - поле, де нині не зустрінеш ні душі. Єдина локація, звідки могли помітити захований у кущах позашляховик - це будівництво. Однак днями робочих там не було. 

Читайте також:

Можливо зацікавить