У центральному парку Луцька оновлять атракціони

У центральному парку Луцька оновлять атракціони

30 січня 2023 року відділом управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради проведено електронний аукціон з оренди майна, розташованого в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька, а саме атракціонів: «Веселі гірки», «Орбіта», «Автодром», «Сюрприз», «Колесо огляду».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Суттєвою умовою для орендаря є проведення ремонтних робіт та поточне обслуговування атракціонів за його рахунок, а також їх повторне експертне обстеження для подальшої експлуатації.

Переможцем аукціону визначено фізичну особу-підприємця Сбітнєва Тараса Валентиновича. Отож, для того щоб найближчим часом на території Центрального парку розпочнуться роботи з демонтажу та реставрації старих атракціонів (включно з «Колесом огляду»), а також облаштування нових місць їх розташування. 

Частково роботи з благоустрою території вже тривають.

У коментарі виданню ВСН  директор департаменту економіки міської ради Борис Смаль повідомив, що аукціон щодо оренди атракціонів відбувся наприкінці січня цього року. За умовами цього тендеру оренда, проведення ремонтних робіт та поточне обслуговування відбувається за рахунок переможця цього тендеру.

«Один з підприємців виграв цей тендер і таким чином будуть повністю відновлені, реконструйовані атракціони. Якщо все піде за планом, то до весняно-літнього сезону вони будуть встановлені і працюватимуть в новому вигляді.

Колесо огляду при цьому змінить локацію, буде трохи перенесене. Воно зараз в такому місці, що Луцьк видно лише з верхньої точки, бо навколо ростуть дерева. Такі плани в нас. Роботи деякі вже почались. Наразі там укладають бруківку», - розповів Борис Смаль. 

Читайте також:

Можливо зацікавить