У Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYK

У Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYK

Під вечір 9 березня на Замковій площі у Луцьку зібралися любителі творчості співака BARYK. Лучанин Андрій Баричук спільно з іншими волинськими артистами організував благодійне зібрання, щоб долучитися до збору захисникам.

Як розповів виданню ВСН артист Андрій Баричук - BARYK - попередньо на благодійній події збирали кошти для купівлі автомобіля військовим на схід. Вже після «сходки» стало відомо, що автівку доставили партнери з-за кордону безоплатно, тому на зібрані кошти купуватимуть далекомір Vorteх для бійців 100-ї окремої бригади територіальної оборони, які тримають східні рубежі країни.

Минулого тижня BARYK спільно з артистом Андрієм Цвидом, відомим під псевдонімом Toy Mayk та автором віршів і монологів Валентином Борзенком мали чотири таких зустрічі: у Ковелі, Володимирі, Рівному та Луцьку. 

Спільним виконання пісень було зібрано 17 тисяч гривень. Крім цього, вдалося назбирати й іншу допомогу: медикаменти, продукти, які приносили поціновувачі творчості хлопців.

У Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYKУ Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYKУ Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYKУ Луцьку відбулася благодійна «сходка» співака BARYK

Хлопці й далі планують організовувати подібні зібрання на Волині, а згодом - концерти.

Читайте також:

Можливо зацікавить