У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера

У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера

У Луцьку вперше відбувся турнір на честь легендарного футболіста та тренера Володимира Петровича Дикого. У турнірі взяли участь чотири команди 2008 років народження: «Волинь», «Верес», «Рух» та «Ковель-Волинь».

Найбільше Володимира Петровича любили у Луцьку, де він разом з Андрієм Федецьким і досі є найкращим бомбардиром в історії луцької «Волині» (91 гол), - пишуть Волинські новини.

Саме Володимиру Дикому належить рекорд у кількості м’ячів за сезон – 22. Під час відкриття син Володимира Дикого Андрій подякував командам, які в такий час зуміли приїхати на турнір.

«Змагання на честь батька планувалися раніше, але ситуація в країні плани змінила. Попри таку зливу, турнір відбувається сьогодні. Я дякую всім, хто захищає нашу землю, та нашим партнерам. Володимир Петрович був вихованцем львівського футболу, але найкращі часи провів на Волині. Я бажаю вам гарної та чесної гри», – привітав футболістів Андрій Дикий та пообіцяв, що турнір буде щорічним. 

 
У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера
Директор дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» Олександр Стадницький відзначив, що Володимир Дикий був легендарною особистістю в українському футболі.

«Все своє життя він присвятив футболу та відкрив дорогу у великий футбол багатьом нашим вихованцям. Він назавжди залишиться в історії нашого клубу. Я дякую ЗСУ, які захищають нас від лютого ворога, адже завдяки їм ми можемо проводити такі турніри», – сказав Олександр Стадницький. 

У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера
 Перший заступник голови Асоціації футболу Волині Василь Кохановський відзначив, що Володимир Дикий – це легенда всеукраїнського масштабу. Він пообіцяв, що за учасниками турніру будуть слідкувати і надалі та робитимуть все можливе, аби вони примножували успіхи українського футболу. 

У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера

Після вітальних слів команди вийшли на поле. У півфіналах сильнішими виявилися юнаки з «Волині» та «Руха», які обіграли «Ковель-Волинь» та «Верес» відповідно. 

У матчі за третє місце сильнішими виявилися ковельчани. В основний час вони не зуміли втримати перемогу – 5:5. А у серії пенальті «перестріляли» суперників з Рівного – 5:4.

У фіналі ж «Рух» без особливих проблем обіграв місцевих юнаків з «Волині» (5:2), ставши переможцем першого турніру пам’яті Володимира Дикого.

У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера
У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренераУ Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера
У Луцьку відбувся перший футбольний турнір пам'яті відомого тренера

Можливо зацікавить

Тимощук

Зрадник з Луцька Тимощук, відповідаючи на закиди, заявив, що представляє Росію

УПЛ Минай

Отримав ігрову практику: футболіст з Волині подорожчав у десять разів

Євро-2024

«Можна тягатися»: відомий екстренер «Волині» проаналізував шанси збірної України на Євро-2024

УПЛ

«Недарма щосереди у футбол на воротах граю»: з коментатором з Волині стався курйоз на матчі Прем'єр-ліги

червона картка

Футболіст з Волині награв на вилучення за десять хвилин

Євро-2024 Кварцяний

Відомий тренер з Луцька Кварцяний оцінив шанси збірної України в груповому раунді Євро-2024

В'ячеслав Шевчук Рух УПЛ

«Відома футбольна постать»: лучанин став генеральним менеджером клубу Прем'єр-ліги

Мобілізація

Мобілізація в Україні: футболісти отримали бронь від призову

футбол

«Краще б мене назвали к*рвою, а не бандерівцем»: уродженець Волині пояснив, чому змінив громадянство на польське