У Луцьку відбувся турнір із футзалу серед дівчат

У Луцьку відбувся турнір із футзалу серед дівчат

У четвер, 17 листопада, у спорткомплексі Волинського національного університету відбувся турнір із футзалу серед дівчат.

Про це повідомляє «Легіон-Університет» у фейсбуці.

Цей турнір був приурочений Міжнародному дню студента. Організатором заходу став факультет фізичної культури, спорту та здоров'я ВНУ. До участі долучилися три дівочі колективи: збірна факультетів ВНУ (МіжФак), збірна Фахового коледжу технологій, бізнесу та права (ФКТБП) і футзалістки «Легіон-Університету».

У матчі-відкритті зійшлися збірна факультетів ВНУ та збірна ФКТБП. Останнім було значно важче змагатися, адже команда лише нещодавно розпочала тренування. Представниці ВНУ здобули перемогу 8:0.

Другий матч звів МіжФак та «Легіон-Університет». Певною мірою ця гра визначала майбутнього переможця турніру, тому була насичена емоціями та моментами. Після першого тайму лідирувала збірна ВНУ — 3:2. По перерві «Легіон» перевернув хід протистояння: завдяки голам Софії Палаєвської та Анастасії Чернюк синьо-білі повели в рахунку. Наприкінці «легіонерки» забили ще раз і здобули перемогу — 6:4.

Заключний поєдинок «Легіону» проти ФКТБП завершився звитягою перших — 10:2.

У підсумку «Легіон-Університет» став переможцем турніру. Збірна факультетів ВНУ посіла другу сходинку, а ФКТБП — третю. Наприкінці дійства колективи отримали пам’ятні відзнаки та подарунки. Організатори також нагородили кращих гравців у складі кожної з команд. Ними стали Валерія Редька («Легіон-Університет»), Софія Кисляк (збірна факультетів ВНУ) та Ангеліна Омелянюк (ФКТБП).

Можливо зацікавить