У Луцьку відремонтують проспект Відродження, а в Жидичині - амбулаторію

У Луцьку відремонтують проспект Відродження, а в Жидичині - амбулаторію

У Луцькій громаді виділили кошти на ремонти важливих об'єктів.

Відповідне рішення ухвалили депутати в рамках перерозподілу вільних залишків під час позачергової сесії міськради у вівторок, 7 березня.

Зокрема, на капітальний ремонт вулиць обранці громади виділили 50 мільйонів гривень. 150 тисяч гривень виділили на експертизу проєкту ремонту школи №5. 

Також 300 тисяч гривень планують надати обласному бюджету на завершення будівництва амбулаторії у селі Жидичин (оскільки вони розпочинали ці роботи). Натомість субвенцію з обласного бюджету у 10 мільйонів гривень спрямували на ремонт доріг, зокрема, капітальний ремонт проспекту Відродження.

Як раніше повідомляв міський голова Ігор Поліщук, ремонт доріг продовжують, попри воєнний стан. 

«Не дивлячись на війну, намагаємось утримувати дорожню інфраструктуру нашої громади в належному стані», - повідомляв він на своїй сторінці.

Раніше повідомлялось, що гарячим асфальтобетоном у Луцьку ремонтують вулиці Окружна, Львівська, Потебні, Ківерцівська, Набережна, Рівненська, Карпенка-Карого, Глушець та проспект Відродження.

«Часто чую критику з приводу того, що в один день нарізають ремонтні карти, а асфальтують на наступний день. Річ у тому, що взимку кількість ремонтних бригад значно зменшується, асфальтний завод запускається всього на один день. А в один день і нарізати карти на багатьох вулицях і заасфальтувати їх наявними силами й засобами неможливо. Тому просимо з розумінням поставитись до цих тимчасових незручностей. Тим більше, що перед нарізаними ремонтними картами встановлені відповідні дорожні знаки та знаки обмеження швидкості руху. При дотриманні встановленого знаками швидкісного режиму жодних проблем не буде», - зауважував Поліщук. 

Крім того, на сесії 462 мільйони гривень передбачили на інвестиційні проєкти для управління капітального будівництва міської ради.  А 350 тисяч гривень виділили на природоохоронні заходи.

Читайте також:

Можливо зацікавить