У Луцьку виступить струнний квартет «Фенікс»

У Луцьку виступить струнний квартет «Фенікс»

У четвер, 1 грудня 2022 року о 18.00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться концерт Струнного Квартету Львівської Національної Філармонії ім. М. Скорика «Фенікс».

Чоловічий камерно-інструментальний ансамбль у складі  Миколи Гав’юка (скрипка), Петра Тітяєва (скрипка), Вадима Педорича (альт) та Дениса Литвиненка (віолончель), займає одне з провідних місць у сучасному мистецькому житті України.

Численні виступи «Феніксу» на заходах та перформансах виходять за рамки “стандартних” академічних концертів. Концертні програми квартету відрізняються строкатою новизною  та стрімкою свіжістю звучання, неодмінно викликають шквал емоцій та почуттів у публіки та кожного наступного виконання підкорюють усе нові серця слухачів. У програмі Струнний квартет №1 Кароля Шимановського, Струнний квартет № 1 Євгена Станковича та Пісні з Сондерго (обробки датських народних пісень).

Концерт принесе кожному слухачу багато позитивних емоцій і відкриттів, подарує інтелектуальний відпочинок та змогу зануритись в глибини вічного й не завжди збагненного.

Можливо зацікавить