У Луцьку запрацює центр для родин військовополонених

У Луцьку запрацює центр для родин військовополонених

В обласному центрі Волині найближчим часом відкриється центр з підтримки членів родин військовополонених та безвісти пропавших військових.

Як зазначив виданню ВСН Луцький міський голова Ігор Поліщук, у центрі працюватимуть декілька спеціалістів - юрист, психолог та ще один фахівець.  

«До центру за консультаціями зможуть звертатися усі члени сімей військовополонених і тих, хто пропав безвісти.

Центр запрацює при департаменті соціальної політики міськради за адресою: місто Луцьк, проспект Волі, 4а», - зазначив міський голова.

Нагадаємо, що раніше матері полонених морпіхів Наталія Ніколаєва та Тетяна Россіна зустрілися з Луцьким міським головою Ігорем Поліщуком з приводу створення у Луцьку такого центру.

Жінки уже понад пів року чекають своїх синів з полону. Пані Наталя аби вчергове привернути увагу суспільства до долі полонених захисників Маріуполя зініціювала збір коштів. Їй вдалося оплатити банери у підтримку воїнів.

Пізніше Луцький міський голова Ігор Поліщук надав безкоштовно LED-екрани міста для розміщення інформації у підтримку захисників Маріуполя.

20 листопада у центрі Луцька зібралися рідні та близькі захисників та захисниць Маріуполя, аби вчергове нагадати усім про героїв цього міста, які перебувають у полоні.

Можливо зацікавить