У Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітацію

У Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітацію

Військовослужбовців, ветеранів та учасників бойових дій пройти безкоштовну реабілітацію в луцькому комунальному Медичному центрі реабілітації учасників бойових дій. Першочергово та без черги реабілітацію отримують саме ці категорії громадян. 

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Для пацієнтів працюють 20 висококваліфікованих та досвідчених фізичних терапевтів, ерготерапевтів, реабілітологів, невропатологів, ортопедів-травматологів, психологів, терапевтів мовлення, логопедів, які готові допомогти нашим воїнам у фізичному та психологічному відновленні. Загалом колектив установи становить 70 працівників.

«Щодня тут може одночасно отримувати допомогу понад 150 людей. Є можливість цілодобового перебування для пацієнтів та палати на 17 ліжкомісць. З моменту відкриття до сьогодні ми розширили площу центру вдвічі та дооснастили великою кількістю необхідного обладнання», – повідомив Поліщук.

Комунальне підприємство «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» знаходиться за адресою: м. Луцьк,  пр. Волі 66-А. Телефон реєстратури – 0504389751.

У Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітаціюУ Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітаціюУ Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітаціюУ Луцьку запрошують військовослужбовців на безплатну реабілітацію

Можливо зацікавить