У Луцьку зареєстрували доньку звільненої з полону військової Мар'яни Мамонової

У Луцьку зареєстрували доньку звільненої з полону військової Мар'яни Мамонової

Сьогодні, 8 жовтня, в обласному центрі Волині офіційно зареєстрували новонароджену доньку звільненої з полону парамедикині Мар'яни Мамонової.

Про це повідомляє відділ РАЦСу Луцька. 

«Нашому колективу випала честь зареєструвати народження доньки подружжя Мар’яни та Василя Мамонових. Бажаємо батькам бути чудовим прикладом для своєї донечки. Попереду багато цікавого. Радість за успіхи дитини, спільне переживання проблем. Терпіння вам, Мар’яно і Василю, невичерпної любові один до одного, і завжди пам’ятайте, любляча сім’я - запорука щасливого життя дитини», - йдеться в повідомленні.

У Луцьку зареєстрували доньку звільненої з полону військової Мар'яни МамоновоїУ Луцьку зареєстрували доньку звільненої з полону військової Мар'яни Мамонової

Історію капітана медичної служби Збройних Сил України, учасниці російсько-української війни Мар’яни Мамонової знає вся Україна.

21 вересня вона повернулася з полону, а 25 на небі засяяла ще одна зірочка - її донька Анна.

1 жовтня колишню військову полонену з новонародженою донечкою виписали з Волинського перинатального центру.

Пізніше Мар'яна Мамонова отримала у Луцьку паспорт громадянки України у вигляді ID-картки. Жінка втратила документи, перебуваючи в полоні. Нині їй виробили нові та видали в обласному центрі Волині.

Можливо зацікавить