У Луцьку засудили неповнолітню, яка п'яною накинулася на дівчину

У Луцьку засудили неповнолітню, яка п'яною накинулася на дівчину

У Луцьку неповнолітню, яка в нетверезому стані побила іншу дівчину, засудили до трьох років ув'язнення.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише Інформаційне агентство «Волинські Новини».

Злочин трапився ще у 2018 році, а саме 18 червня опівночі. Поблизу піцерії «Соло» на проспекті Молоді п’яна неповнолітня підійшла до компанії та побила одну з дівчат. Вона наносила потерпілій удари ногами та кулаками по підборіддю і грудній клітці, хватала її за волосся, душила за шию та вкусила за руку. Внаслідок побиття потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

Про обвинувачену відомо те, що вона працює офіціантом у «Престо Піца», має неповнолітню дитину (але позбавлена батьківських прав) та мала судимості.

У суді неповнолітня повністю визнала свою вину, зазначивши, що відшкодувала усі збитки. Натомість потерпіла не мала претензій матеріального та морального характеру та не наполягала на суворому покаранні для обвинуваченої.

Суд вирішив, що виправлення обвинуваченої без ізоляції від суспільства неможливе, призначивши їй покарання у виді трьох років та одного місяця позбавлення волі.

Можливо зацікавить