У Луцьку змагатимуться відомі силачі: серед учасників - найсильніші люди планети

У Луцьку змагатимуться відомі силачі: серед учасників - найсильніші люди планети

15 жовтня до Дня захисників та українського козацтва у Луцьку пройде Міжнародний турнір силанів The World's Strongest Cossacks 2022.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Поєднання стронгмену і Козацьких ігор - це не груба сила, а видовищна взаємодія розуму, стратегії і майстерності володіння тілом. За головний кубок будуть змагатися професійні спортсмени.

Міжнародна команда:

Савіцкас Жидрунас - литовський спортсмен-важкоатлет, паверліфтер і «Найсильніша людина планети», «Найсильніша людина світу» 2009, 2010, 2012 і 2014 років. Досягнення Савіцкаса занесені в книгу рекордів Гіннеса.

Гевін Білтон - професійний стронгмен з Уельсу, одним із найважчих силачів у світі, дворазовий переможець конкурсу «Найсильніша людина» Великобританії.

Андріс Діланс - змагання Rakvere Rammumees 202.

Українська команда:

Олексій Новіков - чотири рази здобував звання найсильнішої людини України. У 2021 році здобув титул найсильнішого у Європі та на планеті.

Кордіяка Павло - найсильніша людина України 2020, абсолютний чемпіон України 2019, 2020 років, чемпіон світу з Логліфту 2019, переможець World Strongman games Uzbekistan 2019 року.

Греков Роман - Чемпіон України 2021, здобув 3 місце на Ukrainian Strongest Man 2021, поставив світовий рекорд в піднятті гігантської гантелі, у ваговій категорії до 105 кг.

Для глядачів підготували насичену розважальну програму. Особливим гостем заходу буде гурт PROBASS ∆ HARDI зі знаменитою піснею «Доброго вечора ми з України». Крім того, буде нагода подякувати Захисникам України, які зараз на фронті.

Змагання розпочнуться о 13:00.

Захід пройде у музеї українського сучасного мистецтва Корсаків (вул. Карбишева, 1).

Організовують змагання Благодійний фонд «Добра Справа», Волинська обласна рада, а також «Волинський обласний молодіжний центр» та Волинський обласний центр «Спорт для всіх».

У Луцьку змагатимуться відомі силачі: серед учасників - найсильніші люди планети

На заголовному фото - українець Олексій Новіков.

Можливо зацікавить