У Луцьку знімають «серіал» про бізнес, який працює

У Луцьку знімають «серіал» про бізнес, який працює

Підприємці, які зараз дають робочі місця і сплачують податки - також Герої, що наближають перемогу України у війні. Для того, щоб донести цю ідею та мотивувати підприємства повертатися до роботи, у Луцьку зняли відеопроект «Бізнеси, які працюють».

Автором проекту є луцький маркетолог Віталій Оксенюк. Зйомка і монтаж - Solovey Production.

«Останні події в Україні заставили багатьох підприємців зупинитися. Хтось - боїться, хтось - вичікує кращого моменту. Я вирішив запустити відеопроект, в якому покажу своїх партнерів, які попри війну працюють - створюють продукти і послуги. Ці компанії сплачують податки, надають робочі місця, і тим самим підтримують економіку нашої держави. Український бізнес, який сьогодні працює, наближає перемогу України», - розповідає про проект Віталій Оксенюк.

У зйомках вже взяли участь більше 10 підприємств. Публікуємо деякі відео

VADRUS

Компанія VADRUS – виробник взуття, що працює 7 років. Зараз виробничі потужності VADRUS дозволяють виготовляти до 10 000 пар взуття щомісяця. До війни фабрика спеціалізувалась на жіночому та чоловічому повсякденному взутті. У зв’язку з останніми подіями, виробничі лінії налаштували на виготовлення тактичного взуття для потреб Збройних сил України. Виробництво продовжує повноцінно працювати і забезпечує роботою понад тридцять працівників компанії.

 

ІНВЕСТОР

Будівельна компанія «Інвестор» працює 8 років і є одним з лідерів на ринку. Одна із перших відновила роботу, ще у березні. До основної діяльності додали новий напрямок - ріелторські послуги. Така потреба пов'язана з тим, що з'явився великий попит на готове житло, у тому числі - на вторинному ринку.

Якщо цікавить купівля/продаж чи оренда нерухомості на Волині - шукайте варіанти в телеграм-каналі https://t.me/investorneruhomist. Або телефонуйте: 096 030 20 10.

 

СТОМАТОЛОГІЯ ЄРМАКОВИХ

Стоматологія Єрмакових із початку війни не припиняла свою роботу. Вже 25 лютого лікарі приймали пацієнтів з гострим зубним болем. 

 

РЕСТОРАН GUSTO

Сімейний ресторан Gusto розташований у спальному 55-му мікрорайоні Луцька. Після недо ресторан вже відновив свою роботу. Після недовгої паузи ресторан відновив роботу.

 

МАРКСОН

Компанія МАРКСОН десятий рік виготовляє авторські меблі. Основний напрямок компанії – виготовлення кухонь під ключ. Не зважаючи на війну, компанія завершує початі проекти, не зменшує своїх виробничих потужностей, а навіть розширює асортимент, додавши до основного напрямку кухонь комерційні меблі та меблі для дому.

Можливо зацікавить