У Львівській області військовозобов’язаних шукатимуть у розважальних закладах

У Львівській області військовозобов’язаних шукатимуть у розважальних закладах

 Львівській обласній військовій адміністрації, Нацполіції і військкоматам доручили провести рейди у розважальних та відпочинкових закладах для актуалізації обліку військовозобов’язаних. Про це стало відомо під час робочої наради щодо мобілізації, яка відбулася 1 лютого.

Про це повідомляє ЛОВА, пише zaxid.net.

 На нараді були присутні представники районних військових адміністрацій, профільних департаментів Львівської ОВА, правоохоронних органів, прикордонної служби та Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату).

«Всі мобілізаційні процеси відбуваються в межах чинного законодавства і ми маємо їм сприяти. Питання військового обов’язку та захисту держави – наше спільне питання та завдання. Не будуть виконуватись питання по мобілізації, не будуть забезпечуватись питання захисту територіальної цілісності держави Україна. Маємо бути готові дати відсіч всім, хто посягає на територіальну цілісність», – прокоментував перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Читати також:

  • 38-річний мешканець Львівщини через польсько-український кордон намагався провезти 9 мільйонів гривень, купюрами по 100 гривень. Кеш зайняв практично весь мікроавтобус.
  • В Україні від 30 грудня 2022 року видають «нові» повістки. Вони складені на бланках нового зразка і відрізняються всього кількома пунктами. Потенційний призовник має право відмовитися від «старого» документу.

 

Можливо зацікавить