У Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батьком

У Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батьком

У Маневичах поховали Ростислава Прокопчука, який загинув, захищаючи рідну землю від російських загарбників, 7 березня 2022 року поблизу населеного пункту Макарів Київської області.

З березня 2020 року Ростислав Ігорович проходив службу у ЗСУ за контрактом, з березня 2022 року загиблий воїн рахувався зниклим безвісти, - повідомили у Маневицькій селищній раді. 

6 липня ввечері маневичани, схиливши голови у скорботі, зустрічали Героя, який з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддав своє життя за свободу та незалежність України. Зустрівши тіло сина, не витримало та зупинилося зболене тугою серце батька Олєнченка Костянтина Миколайовича.

У Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батьком

У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священнослужителі відслужили Панахиду за упокій душі українського воїна Ростислава і його батька.

Військовослужбовця з усіма військовими почестями поховали на місцевому цвинтарі. Там же у глибокій пошані поховали і батька.

Вічна слава та пам’ять Герою!

У Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батькомУ Маневичах попрощалися із загиблим воїном Ростиславом Прокопчуком та його батьком

Можливо зацікавить

Сініцин мобілізація
відео

«Купа людей, які ховаються за спинами жінок і бояться виходити з квартири – це дічь», - відомий військовий з Луцька

Герой України

З пораненням пройшов під обстрілами кілька кілометрів: молодому захиснику з Волині просять посмертно присвоїти державну нагороду

Євген Невинський загинув на війні

Рік вважався зниклим безвісти: на війні загинув відомий актор-лялькар

мобілізація хвороби очі

Які хвороби очей звільняють від мобілізації за новим законом: перелік

мобілізація жінок

Посилення мобілізації: кому з жінок потрібно піти у військкомат

на щиті спортсмен
відео

Дві доньки втратили батька: у Луцьку «на щиті» зустріли відомого спортсмена Романа Гаврилюка

Герой України

Три дні не дожив до дня народження: бійцю волинської бригади просять присвоїти державну нагороду

поховання захисника
відео

Життя 23-річного воїна обірвалось на Харківщині: на Волині прощались з Героєм Віктором Швораком

Часів Яр
відео

Навіки молодий: на Волинь востаннє повернувся полеглий Герой Іван Никаноров