У Міносвіти затвердили графік проведення національного мультитесту: коли треба реєструватися

У Міносвіти затвердили графік проведення національного мультитесту: коли треба реєструватися

У Міністерстві освіти і науки України затвердили календарний план проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році. Відтак, тестування буде проходити у дві сесії.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

У повідомленні йдеться, що основна сесія НМТ триватиме з 5 по 23 червня. Додаткову сесію НМТ проведуть з 11 до 24 липня. А реєстрація осіб для участі в основній сесії національного мультитесту триватиме з 3 квітня до 3 травня. 

«До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні/ за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ). У додатковий період (5 – 12 червня) зможуть зареєструватися  особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено в реєстрації для участі», – пояснюють у відомстві.

 Результати основної сесії тестування за шкалою 100–200 балів зʼявляться на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року. Учасники додаткової сесії НМТ дізнаються результати до 29 липня 2023 року. 

Читайте також: