У «Нафтогазі» затвердили новий тариф на газ для споживачів з 1 травня

У «Нафтогазі» затвердили новий тариф на газ для споживачів з 1 травня

Уряд ухвалив важливе рішення щодо вартості газуУ компанії «Нафтогаз України» повідомили про продовження дії тарифного плану «Фіксований» ще на рік, його ціна й надалі становитиме 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).

Про це стало відомо з інформації, опублікованої прес-службою компанії «Нафтогаз», передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що споживачів газу ще від зими лякали ринковою ціною, компанія «Нафтогаз» вирішила встановити фіксований тариф на газ ще на цілий рік. Таким чином, ще упродовж року споживачі «Нафтогазу» зможуть користуватися тарифом, який не залежатиме від ринкових коливань.

Наразі фіксований тариф на газ для побутових споживачів у Нафтогазу становить 7,96 грн за кубометр, і таким він залишатиметься ще цілий рік. Це – один із найнижчих тарифів у палітрі вітчизняних постачальників газу.

Та, зважаючи на те, що Нафтогаз обслуговує 98% побутового сектору, можна сказати, що всі побутові споживачі матимуть змогу користуватись таким тарифом до 1 травня 2024 року.

«Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні. Попри всю складність ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні», – наголосив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Читайте також:

• В Міненерго прямо заявили, що тарифи на електрику в Україні доведеться підвищити

• 4 травня у селах Луцького району не буде світла

• В «Укренерго» розповіли, що потрібно для підготовки до наступної зими

Можливо зацікавить