У пам’ять про полеглого сина-героя родина з Волині купила для ЗСУ авто

У пам’ять про полеглого сина-героя родина з Волині купила для ЗСУ авто

Сім’я військовослужбовця із Олексіївки на Волині Святослава Троцюка, який загинув, виконуючи бойове завдання у Бахмутському районі в липні минулого року, придбала для його роти автомобіль. 

Про це пише газета Полісся

Нагадаємо, на захист Батьківщини Святослав Троцюк став ще у 2015 році, понад рік воював у зоні АТО на Донеччині. За бойові заслуги отримав відзнаку «За відвагу». А коли у нашій країні розпочалась повномасштабна війна, знову, у перший же день вторгнення, відправився боронити свою державу у складі 14-ої бригади. Воїн пройшов справжнє пекло: починаючи від оборони Києва, отриманих поранень на Миколаївщині й закінчуючи запеклими боями у Бахмутському районі. Побратими називали його «Славон» або «Славончик». Та 4 липня під час ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Берестове його життя у віці 45 років обірвалося

У пам’ять про полеглого сина-героя родина з Волині купила для ЗСУ авто

«У такий спосіб ми прагнемо вшанувати світлу пам’ять про брата. Як би нам не хотілося, повернути його ми вже не можемо. Але можемо допомогти врятувати життя інших військовослужбовців, чоловіків, які, як і колись наш Святослав, перебувають у найгарячіших точках фронту. Наша сім’я вирішила скерувати держвиплати у найблагіше русло – придбати для захисників роти, у якій воював брат і зараз служать багато наших земляків, авто. Ми оснастили його пристроєм нічного бачення. Це дозволить за будь-яких умов вивозити поранених з поля бою.

У Ворокомле селяни щедро запакували автівку, підписану у честь брата «Славончик», різними продуктами. Окрім того, наші місцеві волонтери та благодійники консолідували свої зусилля й закупили ще й військову форму для хлопців. Усе це вже успішно доїхало на бойові позиції», – каже сестра полеглого воїна Тетяна Сильчук.

Читайте також: 

  • У Луцьку для волинської бригади ТРО придбали позашляховик
  • Гостинці на передову: рожищенські школярі передали тероборонівцям смаколики та листівки
  • Дрони та автівки: у Луцьку волонтери оголосили про новий фатальний збір для військових

Можливо зацікавить