У Петербурзі під час вибуху в кафе загинув бойовик «ДНР» та воєнкор Татарський. Відео

У Петербурзі під час вибуху в кафе загинув бойовик «ДНР» та воєнкор Татарський. Відео

2 квітня, у російському Санкт-Петербурзі під час вибуху в одному з кафе загинув російський пропагандист та воєнкор Владлен Татарський.

Про це повідомляють росЗМІ, пише РБК-Україна.

У повідомленні йдеться, що вибух трапився кафе «Стріт-бар», де власником  є нібито Євген Пригожин. Щосуботи там збирається пропагандистський клуб «Кібер Z фронт». 2 квітня проходив творчий вечір Татарського.

В результаті вибуху загинула щонайменше одна людина, ще шістнадцять отримали поранення.

Інформацію про загибель Татарського підтвердили у МВС Росії.

«Унаслідок інциденту одна людина загинула, нею виявився воєнний кореспондент Владлен Татарський. 16 осіб постраждали, їх оглядають медичні працівники», - сказано в повідомленні.

За даними російського Telegram-каналу Mash, вибухнула статуетка, яку Татарському вручила одна з відвідувачок. За іншою інформацією, вибуховий пристрій було завчасно закладено у кав'ярні поруч з тим місцем, де сидів Татарський.

Відомо, що Владлен Татарський родом з Макіївки. У 2014 році він воював на боці «ДНР», а пізніше переїхав у Москву. Там він став називати себе письменником та воєнкором. Татарський виправдовував напад Росії на Україну і заявляв про те, що Росія «всіх переможе, всіх уб'є, всіх, кого треба, пограбує».

 Читайте також: