У Польщі на працівників під час демонтажу будівлі впав труп

У Польщі на працівників під час демонтажу будівлі впав труп

На території електростанції в Стальовій Волі, що у Польщі, під час демонтажу занедбаної будівлі на робітників зі стелі впав труп, загорнутий у килим. Тіло пролежало на горищі 10 років.

Про це пише wprost.pl. 

 У матеріалі йдеться, що роботи почалися на початку лютого. Робітники зносили занедбану будівлю, під якою проходили труби централізованого опалення. Коли в одній з кімнат обвалилася стеля, а з горища впав килим. Коли будівельники підійшли ближче, то побачили, що там людські кістки.

 На місце події прибули поліція і прокурор. Було встановлено, що це були останки людини.

«За оцінкою експерта, останкам близько десяти років. На місці виявлення останків не було знайдено жодних документів чи речей, що посвідчують особу. Поки що не вдалося встановити особисті дані загиблого. Він додав, що на кістках не було виявлено жодних посттравматичних пошкоджень, які могли б свідчити про причетність третіх осіб», - сказав Адам Черпятка, керівник Окружної прокуратури в Стальовій Волі.

Читайте також:

  • У Польщі затримали українця, який пошкодив кілька автомобілів та двері до одного з підприємств. Чоловік зривав дзеркала на автомобілях, обривав склоочисники, а в одному із авто - розбив лобове скло.
  • Україна збирається побудувати низку євроколій до Польщі. До кінця цього року мають завершити будівництво першої євроколії, що з'єднає Львів та Варшаву і проходитиме через міста Рава-Руська та Гребенне.

Можливо зацікавить