У Польщі пограбували українку з двома дітьми: вкрали документи та гроші

У Польщі пограбували українку з двома дітьми: вкрали документи та гроші

У польському місті Гура поліція затримала 18-річного юнака, який спочатку пограбував матір із двома дітьми, а потім швидко позбувся привласнених документів, у тому числі дуже важливої ​​медичної документації одного з синів жертви.

Про це повідомляє місцева поліція.

20 листопада до районного управління поліції в Гурі прибігла хистка жінка, яка повідомила, що невідомий чоловік пограбував її. У ході слідства встановлено, що 38-річна громадянка України та її сини 10 та 11 років у день події планували повернутися до країни. Вона замовила таксі, щоб перевезти її та дітей на залізничну станцію. Поки жінка несла свої речі перед приміщенням, де вона досі проживала, до її сина підбіг молодий чоловік і спробував вирвати у нього рюкзак. Коли йому це не вдалося, він викрав сумку, що стояла поруч, у якій були гроші у сумі 2 200 доларів США та 200 євро, паспорти, квитки на потяг, заготовлені в дорогу продукти та вся медична документація одного з хлопців, який лікувався від онкології.

Зловмисника встановили. Ним виявився 18-річний житель Гури - добре знайомий поліцейським за попередніми протиправними діями. Під час ретельної перевірки квартири та особистих речей молодика було вилучено гроші та готову їжу. 18-річний юнак примудрився спалити в печі свою онкодокументацію, паспорти та інші документи.

Юного мешканця Гури затримали правоохоронці. Слідчі подали до суду клопотання про обрання щодо 18-річного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Офіцери з Гурова допомогли отримати принаймні частину документів сина потерпілого, необхідних для подальшого лікування.

Особливо зухвала крадіжка карається позбавленням волі на строк від 6 місяців до 8 років.

Можливо зацікавить