У Польщі жінка померла наступного дня після успішних пологів

У Польщі жінка померла наступного дня після успішних пологів

В польському місті Ґлоґув у Нижньосілезькому воєводстві 38-річна жінка померла наступного дня після успішних пологів. Слідство встановило, що причиною трагедії могло стати те, що породілля вживала наркотики.

Про це повідомляє видання wprost.pl.

 У медичному закладі повідомили, що жінка народила здорову дитину, пологи відбулися природним шляхом. Але стан породіллі значно погіршився в післяпологовому періоді.

«Її негайно доправили до відділення інтенсивної терапії, де лікарі боролися за її життя. На жаль, організм пацієнтки не реагував на жодні ліки, і настала смерть», - прокоментувала Єва Тодоров, прессекретарка Глоґувської лікарні.

За фактом смерті жінки розпочато розслідування, яке проводить прокуратура у Ґлоґуві. Відтак, слідчі назвали шокувальну причину - породілля могла померти через вживання наркотиків.

Розтин тіла не дозволив чітко встановити причину смерті. Тому слідчі призначили додаткові токсикологічні дослідження.

Суд ухвалив рішення про передавання дитини загиблої 38-річної жінки до названої родини.

Читайте також:

  • У Польщі п'яний 31-річний українець, який не має посвідчення водія, вчинив ДТП. Окрім того, чоловік втік з місця аварії, залишивши свого 4-річного сина у розбитій машині.
  • В селищі Раціборовіце в Нижньосілезькому воєводстві у Польщі знайшли мертвими 36-річну матір та її 1-річного сина. Біда сталася сталась після того, як батьки дізнались, що у їх дитини діагностували епілепсію.

Можливо зацікавить