У Рівному до храму «увірвався» п'яний чоловік у військовій формі

У Рівному до храму «увірвався» п'яний чоловік у військовій формі

4 червня у Рівному 42-річний чоловік з Луганської області у військовій формі увірвався до храму. Він агресивно поводився та погрожував, через що віряни викликали поліцію.

 

Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області. 

 Інцидент стався на вулиці Басівкутській. Там до храму намагався увірватися неадекватний чоловік, який був одягнений у військову форму. Він лаявся та погрожував вірянам, а тому ті викликали поліцію. 

Підозрюваний на місці інциденту поводився зухвало та відмовлявся називати свої дані. Також він лаявся та ображав патрульних. 

«Чоловік був одягнений у військову форму, тож патрульні для ідентифікації особи чоловіка звернулися до Рівненського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки», - йдеться у повідомленні. 

Підозрюваним виявився 42-річний уродженець Луганської області, який не має жодного стосунку до військових. Також він був у стані алкогольного сп'яніння - 1,82 проміле. 

Патрульні склали адміністративні матеріали — протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство) та за ч. 2 ст. 178 (Поява у громадських місцях у нетверезому стані) КУпАП.

Читайте також:

Можливо зацікавить