У Рівному дружину заступника керівника обласної прокуратури підозрюють у побитті дитини

У Рівному дружину заступника керівника обласної прокуратури підозрюють у побитті дитини

У Рівному розслідують побиття 12-річного хлопчика дружиною заступника керівника обласної прокуратури.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

До поліції із заявою звернулась рівнянка, яка повідомила, що пообіді 1 червня в під’їзді будинку по вулиці Буковинській у Рівному виник конфлікт між її малолітнім сином та їхньою сусідкою, мешканкою цього ж будинку. У ході сварки жінка спричинила тілесні ушкодження 12-річному хлопчику.

Поліцейські зареєстрували кримінальне провадження за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень малолітньому хлопчику.

 Встановлено, що фігурантка – дружина заступника керівника Рівненської обласної прокуратури. Аби врегулювати потенційний конфлікт інтересів та унеможливити вплив прокурора на слідство, наказом керівника обласної прокуратури цього заступника усунуто від виконання повноважень з питань контролю за ефективністю здійснення органами прокуратури нагляду за додержанням законів під час досудового розслідування вказаного кримінального провадження.

Наразі тривають слідчі дії за участі заявниці та потерпілого хлопчика. У ході досудового розслідування будуть перевірені всі обставини події, викладені у заяві, та надана відповідна правова оцінка.

Читайте також:

Можливо зацікавить