У Рівному п’яні батьки ледве не заморозили однорічну дитину

У Рівному п’яні батьки ледве не заморозили однорічну дитину

У понеділок, 13 лютого, увечері, близько 18-ї години, правоохоронці Рівненщини отримали виклик про неналежне виконання батьківських обов’язків. Заявниця повідомила про те, що поблизу одного із барів в автомобілі перебувають батьки в стані сп’яніння з маленькою дитиною.

Про це повідомляє патрулльна поліція Рівненської області.

Патрульні поїхали на вулицю Млинівську, де обабіч дороги помітили вказане авто «Фольксваген». На передніх сидіннях спали чоловік та жінка, а позаду сиділа однорічна дитина - змерзла та без взуття. Батьки перебували в безпорадному стані й з явними ознаками алкогольного сп'яніння, тому дізнатися від них хоч щось вдалося не одразу.

Патрульні забрали малюка у службове авто, одразу ж увімкнули обігрів та викликали швидку допомогу й поліцейських підрозділу ювенальної превенції. Медики оглянули дитину. На щастя, з нею виявилося усе гаразд. За наявними базами поліцейські знайшли номер бабусі хлопчика і зателефонували. Жінка проживала неподалік Рівного, тому попросила, щоб онука привезли до неї. Батьки ж їхати із сином відмовилися і залишилися там, де були.

У Рівному п’яні батьки ледве не заморозили однорічну дитинуУ Рівному п’яні батьки ледве не заморозили однорічну дитину

Інспектори спільно з поліцейським підрозділу ювенальної превенції завезли хлопчика до бабусі, яка подякувала за піклування і допомогу.

На батька дитини охоронці порядку склали протокол за ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Читайте також:

Можливо зацікавить