У Росії ракет - на дві масові атаки по Україні, - Буданов

У Росії ракет - на дві масові атаки по Україні, - Буданов

У Росії зменшили кількість ракет під час обстрілів території України, аби демонструвати псевдоінтенсивність атак. У ворога лишилося ракет для двох масових ударів по території України.

Про це пише Головне управління розвідки МО України з посиланням на інтерв'ю очільника ГУР Кирила Буданова під час телемарафону.

За словами Буданова, на одну ракетну атаку Росії потрібно працювати 1,5-2 місяці. До березня ворог матиме критичну ситуацію із озброєнням, виробництво Білорусі не здатне забезпечити їх цим.

Очільник ГУР інформує, що військова ситуація в Бахмуті не катастрофічна, проте катастрофа - з самим містом та руйнуваннями, яких завдали росіяни. Ворог зазнає значних втрат поблизу Бахмута. 

За його словами, мобілізація у РФ триває безперервно ще з березня 2022, а з 5 січня там готуються закрити кордони для виїзду росіян віком до 55 років (з території Росії та Білорусі).

Буданов зазначає, що наступний рік принесе Україні радість і перемогу, а Росії - трансфер влади. Він підкреслює, що перемога - це повернення у кордони 1991 року, але це не стане кінцем усіх процесів: вони будуть досить тривалими.

Можливо зацікавить