У розвідці зробили нову заяву про загрозу вторгнення Росії з території Білорусі

У розвідці зробили нову заяву про загрозу вторгнення Росії з території Білорусі

Сьогодні нема загрози вторгнення російських військ з території Білорусі. За словами українських розвідників, належних ударних угруповань для подібних дій на території Білорусі не сформовано.

Таку заяву зробив представник ГУР Міністерства оборони України Андрій Юсов.

 В ефірі телемарафону український розвідник розповів нові подробиці про ймовірний наступ росіян з території Білорсі.

«Щодня ситуація не змінюється. Путін не полишає спроб втягнути білоруську армію в повномасштабну участь у війні проти України, але успіху він не досяг. Належних ударних угруповань для подібних дій на території Білорусі не сформовано.  Це не означає, що ми розслаблені щодо білоруського напрямку, це не так. А якщо ситуація зміниться, то про це буде знати суспільство. На сьогодні загроза не з Білорусі», - сказав він.

Юсов наголосив, що Україна готова до різних дій у разі прийняття різних рішень владою Білорусі, «але на сьогодні такої загрози не спостерігається».

Читати також:

  • Міністерство оборони Білорусі оголосило про завершення спільного льотно-тактичного навчання з російськими військовими.
  • Генерал назвав регіони, де наступатиме Росія. Під час свого нового наступу Росія діятиме у два етапи: перший етап очікується в лютому-березні, а другий – в кінці весни-на початку літа. Про це розповів генерал армії, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж.

Можливо зацікавить