У селі на Волині відкрили оновлений ліцей

У селі на Волині відкрили оновлений ліцей

У селі Сенкевичівка, що в Городищенській громаді, відкрили ліцей після капітального ремонту харчоблоку та облаштування укриття.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Усі роботи провели спільними зусиллями місцевого фермера, депутата Волинської обласної ради Анатолія Никонюка та Городищенської громади.

У селі на Волині відкрили оновлений ліцей

Як розповіла директорка навчального закладу Інна Січевська, в харчоблоці ліцею не проводили капітального ремонту з дня його будівництва у 1979 році.

«Харчоблок був в занедбаному стані і зі старим обладнанням. Звісно, ми щороку фарбували, ремонтували, але це не могло тривати безкінечно. Крім того, в ліцеї не було укриття, то ж проводити очне навчання ми не могли. Тепер у нас є все і ми розпочинаємо навчання», – констатує директорка.

«Офлайн навчання для школярів надзвичайно важливе. Тепер діти зможуть відвідувати заняття, матимуть якісне харчуватися в комфортних умовах і будуть в безпеці під час освітнього процесу, – наголосив Григорій Недопад. – Від усього депутатського корпусу обласної ради ми передали телевізор який, переконаний, стане в нагоді під час навчання в оновленому закладі».

Така співпраця громади та місцевого бізнесу – приклад для усіх, переконаний народний депутат Вячеслав Рубльов. Він відзначив, що Анатолій Никонюк – це та людина, яка дбає про громаду, її розвиток та її майбутнє – дітей.

У селі на Волині відкрили оновлений ліцей

Можливо зацікавить