У селищі на Волині з благодійним концертом виступив «Kozak System»

У селищі на Волині з благодійним концертом виступив «Kozak System»

У селище Колки, що на Волині, з благодійним концертом завітав український рок-гурт «Kozak System». У вуличних турне вони збирають кошти на потреби наших Збройних сил України та об’єднують людей своєю музикою.

Ця зустріч стала можливою за сприяння та підтримки БО «Багодійний  Фонд «МХП-Громаді» в ході акції #разомпідтримуємоЗСУ, - пишуть на сторінці громади у фейсбуці.

Відбувся захід в  Колківському центрі професійної освіти. На подвір'ї зібралося чимало  жителів громади, які в ході концерту долучилися до збору коштів для підтримки захисників Батьківщини.

За кошти зібрані під час акції, буде придбано автомобіль для потреб ЗСУ. Також, до доброї справи доєдналися волонтери Координаційного волонтерського центру Колківської селищної ради, які  передали на передову для наших мужніх воїнів-захисників власноруч зроблені волинські сухі борщі, окопні свічки, квашені помідори.

В ході концерту було проведено аукціон з продажу дитячої вишиванки, як початок і продовження надважливої ініціативи центру виготовлення нової партії сухих борщів з нового урожаю.

«Весь захід був пронизаний патріотизмом, любов'ю до рідної землі, вдячністю воїнам, які захищають наш спокій. Висловлюємо щиру подяку за гарний настрій, щирі позитивні емоції і чудові музичні хвилини подаровані колківчанам KOZAK SYSTEM, Фонду «МХП-Громаді, Колківському центру професійної освіти», - йдеться у дописі.

Можливо зацікавить