У Шацькій громаді ремонтують розбиті дороги

У Шацькій громаді ремонтують розбиті дороги

Служба місцевих автомобільних доріг проводить ремонтні роботи у Шацькій громаді. Гарячим асфальтуванням ремонтують 4,4 км дороги у напрямку села Пулемець, а також приступили до ремонту інших місцевих доріг цієї громади.

У коментарі виданню ВСН у Службі місцевих автомобільних доріг розповіли, де ще у Шацькій громаді проведуть ремонт.

Зокрема, це дороги: Шацьк-Мельники (ремонт струменевим методом) та Піща-Острів'я- Пульмо (гарячим асфальтобетоном). Попередньо у квітні на цих дорогах, а також на ділянці 4,7 км Вільшанка-Кошари-Залісся провели грейдерування (профілювання білощебеневих та ґрунтових ділянок з додаванням нового матеріалу).

Профілювання доріг без додавання нового матеріалу у цьому регіоні також провели на дорогах:- КПП «Хрипськ»-Ростань (3 км),

- Перешпа-Ростань (6,5 км),

- Підманеве-Світязь (0,3км),

- Світязь-Омельне-Смоляри Світязькі (9,8км),

- Положеве-Плоске-Кропивники (14,7км),

- Плоске-Крушинець-Заболоття (4,0км),

- Кропивники-Прип'ять (4,4 км),

- Адамчуки-Голядин-Згорани (6,7 км).

«Дороги у Шацькій громаді були у нас в планах, але минулого року не мали змоги проводити ремонти. У квітні проблемні ділянки на білощебеневих дорогах прогрейдерували, а зараз приступити до ремонту. На деяких ділянках буде ямковий ремонт, а, наприклад, на дорозі Шацьк-Мельники запланований ремонт струменевим методом», - розповіла керівниця Служби місцевих автомобільних доріг Оксана Грицюк.

Шацька селищна рада попередньо також повідомляла про ремонтні роботи. Селищний голова Сергій Карпук пояснив, що дорога, яку наразі ремонтують, не є комунальною, а має статус місцевої. Тож її ремонт здійснюється не коштом місцевого бюджету, а Державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг».

«Ми збирали інформацію серед місцевих мешканців та водіїв маршрутних автобусів про те, які дороги в нашій громаді є найбільш розбитими та зруйнованими. І передавали цю інформацію Службі доріг», - пояснив селищний голова.

У Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дорогиУ Шацькій громаді ремонтують розбиті дороги

Читати також:

Можливо зацікавить