У школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічки

У школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічки

Бляшанки, віск та картон, які зазвичай потрапляють на смітник, у Баївський ліцей везуть звідусіль. Тут із цих матеріалів виготовляють окопні свічки для українських захисників.

Про це повідомляють на сайті Боратинської громади.

Школярі разом з педагогом Андрієм Никоньчуком майструють вироби на уроках трудового навчання і передають місцевим волонтерам, аби ті доставили на передову.

«З використаних бляшаних банок, картону, воску ми виготовляємо окопні свічки для наших захисників, – пояснюють школярі. – Ці свічки є джерелом не тільки світла, а ще й тепла. Вони не бояться вологи та вітру, полум'я може сягати до 30 см, а процес горіння триває від 1,5 до 5 годин. Такими свічками легко можна освітити підвал чи окоп», – зазначають у повідомленні.

У школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічкиУ школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічкиУ школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічкиУ школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічкиУ школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічкиУ школі поблизу Луцька на уроках трудового навчання виготовляють окопні свічки

Можливо зацікавить