У США під час зйомок серіалу застрелили людину

У США під час зйомок серіалу застрелили людину

У США у ході зйомок серіалу «Закон і порядок: Організована злочинність» вбили члена знімальної групи Джонні Пісарро. Він помер на місці.

Про це пише 24 канал.

Інцидент стався 19 липня близько 5 ранку у Брукліні. 

Як відомо, загиблий на початку своєї зміни сидів у машині за кермом. Вбивця підбіг до авто, відчинив двері та декілька раз вистрілив у чоловіка.

«Це було божевільно. Я не чув суперечки чи ще чогось. Було тихо, рано-вранці. Я не знаю, хто міг би це зробити й чому», - розповів інший член знімальної групи.

Місцевий 60-річний житель, який проходив повз, подумав, що думав, що сцена вбивства була у сценарії.

«Сьогодні вранці я прокинувся і побачив полісменів. Я думав, що це фальшиве місце злочину», - сказав Чуй..

«Я не думав, що це справжня трагедія. Я намагався вигулювати собак, побачив запис і подумав: «О, це фільм. Але це була справжня стрілянина», – згадував місцевий.

Мотив вбивства був незрозумілий, але полісмени заявили, що нічого не виключають, зокрема й те, чи могло воно бути пов'язане із суперечкою щодо паркування.

На вулиці, де знімали серіал, до ліхтарного стовпа була приклеєна листівка, у якій йшлося про те, що паркування навколо парку Макголрик на моменти зйомок варто припинити. Крім цього, вона закликала мешканців скаржитися місцевим законодавцям на те, «як зйомка нашого району витісняє вашу родину». Деякі сусіди були дуже розлючені тим, що не вистачає паркування.

Деталі трагедії ще уточнюють, вбивцю поки не знайшли, він втік з місця події. У Джонні Пісарро залишилися дружина, дві дочки та син.

Нагадаємо, нещодавно помер актор Джеймс Каан, зірка легендарного фільму «Хрещений батько»

 

Можливо зацікавить