У Тернополі жінки «відбивали» перехожого від працівників військкомату. Відео

У Тернополі жінки «відбивали» перехожого від працівників військкомату. Відео

У соцмережі опублікували відео, як чоловіки у військовій формі і жінки сперечаються на території автовокзалу Тернополя. На відео видно, що розмова в підвищеному тоні переросла у шарпанину.

Про це повідомляє місцевого видання «20 хвилин».

ЗМІ повідомляє, що працівники військкомату затримали перехожого. Конфлікт виник через те, що нібито працівники військкомату застосовували під час затримання фізичну силу. Жінки, які стояли поруч, обурилися такими діями військових і почали «відбивати» чоловіка.

Журналісти звернулися до поліції Тернопільської області, але правоохоронці запевнили, що вперше чують про скандал.

«До нас звернень не надходило. Можливо, туди могли патрульну поліцію викликати. Якщо якась "хуліганка", то на такі повідомлення реагують і виїжджають патрульні», – запевняє керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

У Патрульній поліції міста теж повідомили, що про штовханину нічого не знають.

Натомість люди у соцмережі розділилися на два табори: одні обурюються жорсткими діями працівників ТЦК і дивуються, чому самі працівники військкоматів не на фронті. Мовляв, на їхньому місці можуть бути жінки або військовослужбовці після поранень. А інші пишуть, що військовим на передовій потрібна ротація, тому такі заходи – вимушені.

Читайте також:

Можливо зацікавить