У ЦНАПі Луцька за один день можна замінили посвідчення водія

У ЦНАПі Луцька за один день можна замінили посвідчення водія

У Центрі надання адміністративних послуг в місті Луцьку відновили послугу заміни водійського посвідчення. Заміна відбувається в разі втрати, закінчення терміну дії та зміни місця реєстрації. 

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пишуть Волинські новини. 

Вартість послуги – 254 гривні адміністративного збору.

«У нас відновлено цю послугу, тому що раніше ми надавали її протягом двох років. Зараз ми її відновили на новому обладнанні, яке є дуже захищене. Ці посвідчення водія відповідають європейським стандартам. Для заміни посвідчення водія потрібні паспорт, код і посвідчення водія старого зразка», – інформувала директорка департаменту ЦНАПу Лариса Карпʼяк.

Також можна обміняти тимчасове посвідчення, яке видавали на два роки, на постійне.

Відповідно до законодавства України, порядок обміну водійського посвідчення не передбачає повторного складання іспитів.

Окрім того, у ЦНАПі можна зареєструвати новий транспортний засіб.

«Зараз ми реєструємо тільки нові автомобілі, причепи, мотоцикли. Також реєструємо зміну анкетних даних фізичної або юридичної особи чи встановлення в автомобіль газових установок. Вартість реєстрації залежить від транспортного засобу. Близько 15 хвилин – і ми людину відпускаємо», – прокоментувала адміністраторка ЦНАПу Марія Скобелко.

Працівники установи намагаються в найкоротші терміни видати потрібні документи відвідувачам, аби ті прийшли сюди по інші послуги.

Читати також:

Можливо зацікавить